Åpning av Atelier Gyllenhammar

.Åpning av Atelier Gyllenhammar på Kaldnes brygge lørdag 29 november kl 12.00 -
Tønsberg får nytt galleri og atelier

Nå gjenstår bare noen få justeringer før alt er klart på åpningen lørdag.

Turid Gyllenhammar åpner sitt nye atelier på Kaldnes Brygge med en utstilling sammen med fire andre kunstnere. De har alle tidligere vært hennes lærere og representerer spennende, varierte og meget aktuelle uttrykk innenfor kunsten..

Utstillingen viser forskjellige verker og uttrykksformer fra disse fem, kunstverkene spenner fra maleri, foto, collage og tegning med tråd,

Rolf Nerli er for tiden aktuell med å lage årets Nobels fredsprisdiplom. Hanne Katrine Berg deltar på årets Høstutstilling. Martin Kuhn leder utformingen av Knut Steens skulptur i Larvikitt som skal stå ved Kulturhuset i Larvik, og Ivar Øksendal er en velkjent kunstner for de fleste i Vestfold. Galleristen selv, Turid Gyllenhammar, er aktuell med Østlandsutstillingen som nå står på St. Annen Museet i Lübeck og NK Biennalen som nylig åpnet i Østfold Kunstsenter i Fredrikstad.

Atelieret, som ligger ved den gamle tørrdokken ved Kaldnes Brygge, skal fungere som galleri og atelier. Det er planer om å arrangere mellom 4 og 6 utstillinger i året. Videre tar Gyllenhammar sikte på å arrangere kunstnerlunsjer og kunstnerkvelder med foredrag og kulinariske innslag i samarbeid med Resturant Belhaven. Atelieret skal også brukes av kunstneren selv som arbeidssted, og kanskje det i fremtiden vil bli arrangert kurs og workshops i de romslige lokalene.
.

Kommentarer

Maren C G sa…
Så flink du er til å blogge mamma :) Lykke til med åpningen i helgen! sees til jul!
Stor klem Maren
Torill Nina sa…
Gratulerer og lykke til. Gleder meg til å ta en tur for å se.
Klem fra Torill Nina
Skikkelig tøffe bilder!!

Populære innlegg